Stomatološka poliklinika Gašparac, Zageb

Stomatološka Poliklinika dr. Gašparac, Zagreb

Pružiti stomatologiju najviše kvalitete nije samo naš zadatak već i obaveza! Cilj nam je naše znanje Vama osobno približiti i predati te imati pacijente koji će dugi niz godina biti zadovoljni sa našim stomatološkim radovima.

Staviti novi osmijeh na Vaše lice, naše je najveće zadovoljstvo.

ill

Zašto odabrati stomatološku polikliniku Gašparac?

Svakom pacijentu pristupamo individualno i stoga uvijek odvajamo dovoljno vremena za razgovor sa pacijentom, što smatramo jednim od najbitnijih faktora u samoj terapiji i daljnjoj suradnji.

Koristimo najsuvremeniju dentalnu opremu i materijale te uvijek nastojimo uz minimalno invazivne zahvate ostvariti terapijske postupke. Uvijek se vodimo idejom da je svaki zub bitan.

Toplina, ljubaznost, ugodan ambijent i nezaobilazni osmijeh, kao i stručnost i visoka profesionalnost, recept su našeg uspjeha i Vašeg zadovoljstva.

Doktor mi je spasio zube koji su drugi htjeli vaditi! Jako pristupačan, uzeo je malo više svog vremena i posvetio mi više pažnje kako bi mi detaljnije objasnio svaki zahvat posebno, bilo je dosta posla ali baš se isplatilo.
Group 6

Naš tim

ill
Ivo Gasparac dr.med .dent

Ivo Gašparac

univ.mag, spec. stom. Protetike

…”Stalno usavršavanje ključ je uspjeha”…

Ivo Gašparac je rođen u Zagrebu 1971.g, gdje je završio osnovnu i srednju zubotehničku školu.

Diplomirao je 1996. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Po završetku obveznog osposobljavanja, 1997. godine počinje raditi u privatnoj stomatološkoj ordinaciji, koju nasljeđuje od svoje majke doc.dr. sci. Hanzi Predanić-Gašparac,specijalista stom. protetike i dugogodišnje djelatnice i voditelja stomatološke protetike na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Dalje se stručno usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu, čest je gost na konferencijama i radionicama na Bavarskoj stomatološkoj akademiji u Grazu i Beču.

Ponosan je da je mogao u svom životu ugostiti i upoznati prof. dr. Alexandra Gutowskog, jednog od vodećih europskih i svijetskih specijalista u protetici.

Stručnost u protetici nadopunjava i u implantologiji te završava poslijediplomski specijalistički studij dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu.

Tanja Alfirevic dr.med .dent

Tanja Dugonjić (Alfirević)

Univ.mag, dr.med.dent.

… “ Osmijeh donosi osmijeh”…

Uvijek vedra i nasmijana, doktorica Tanja Dugonjić, svojom nježnošću i stručnošću stavit će osmijeh na lice svakom pacijentu.

Diplomirala je 2013. godine kao odlična studentica, a član je našeg tima od 2011. godine.

Već tijekom studija pokazala je veliki interes za oralnu kirurgiju i parodontologiju pa je svoje školovanje odlučila nastaviti na IMC u Munster-u gdje je 2020. godine upisala Master Course of Oral Surgery and Implantology te se 2023. prebacuje na Master Course of Parodontology. U međuvremenu završava i poslijediplomski specijalistički studij dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu.

Konstantno se stručno usavršava na domaćim i međunarodnim kongresima.

Veliku pozornost posvećuje detaljima i estetici Vašeg osmijeha.

Doris Briski

Doris Lipovac

Dent.asistent

…”Svaki uspjeh počinje s malim koracima i velikom vizijom”…

Doris je naša vrhunska dentalna asistenica bez čije pomoći naša svakodnevna praksa u poliklinici ne bi prolazila tako glatko. Brza, točna i precizna, našoj Doris ništa ne promiče, bilo da se radi o brizi za pacijente ili sveukupnom dojmu naše ordinacije.

2013. g završila je srednju zubotehničku školu, uz rad u struci 2016.g usavršava se za dentalnog asistenta. Iskustvo je stekla u svim granama stomatologije a posebno u kirurgiji.
U stalnoj želji usavršavanja i učenja 2023.g upisuje studij dentalne higijene u Rijeci.

Poliklinika Gasparac Dr. Ivo Gasparac MARTINA BUCIC DOBRINIC

Martina Bucić-Dobrinić

Mr.Sc.Orthodontics, dr.med.dent.

Ortodontica Martina Bucić Dobrinić završila je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon toga postdiplomski specijalistički studij ortodoncije u Austriji na Danube Private University u gradu Kremsu na Dunavu, kraj Beča.

Glavno područje rada i interesa su joj ortodoncija povezana s protetikom i estetikom te prozirni mobilni ortodontski aparatići – aligneri izrađeni na 3D printerima pomoću najnovijih tehnologija.

Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se napraviti zube u Zagrebu i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Svaka čast cijeloj ekipi, a posebno simpatičnoj dr Tanji.
Group 6

Više o poliklinici

ill

Ordinaciju, sadašnju specijalističku stomatološku polikliniku osnovala je doc.dr.sc. Hanzi Predanić-Gašparac 1991. Godine, nakon dugogodišnjeg rada na Somatološkom fakultetu u Zagrebu, kao predstojnik katedre za fiksnu protetiku. Kao priznati stručnjak predala je svoje znanje mnogim generacijama stomatologa u Hrvatskoj i bivšoj državi.

Naša stomatološka poliklinika se bavi raznim djelatnostima stomatologije, ali ima poseban naglasak prema stomatološkoj protetici, estetskoj stomatologiji i implantologji.

Ugodna atmosfera poliklinike upotpunjena je suvremenom tehnologijom, uključujući RTG aparat, te svim najsuvremenijim materijalima. Pacijenti koji su posjetili polikliniku odlaze zadovoljna osmjeha i dojmova koje najčešće prenose drugima ili dojmove ostavljaju na stranici najdoktor.com

Hvala vam!!! Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio.
Group 6