Stomatološka poliklinika Gašparac, Zageb

Izbjeljivanje zubi

Zanosan osmijeh, zdravi i blistavo bijeli zubi želja su mnogih, pa stoga ne čudi da promjena boje zuba može predstavljati neugodan estetski problem. Izbjeljivanje zubi savršen je način vraćanja prirodne bjeline zubima.

ill

Vrhunska tehnologija za izbjeljivanje zubi

Inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla. Lampa emitira optimalnu razinu svjetlosti sa znatno većom razinom intenziteta nego ostale LED lampe na tržištu. Svjetlo aktivira foto katalizator unutar gela koji ubrzava i poboljšava rezultate izbjeljivanje te omogućuje odlične rezultate. Intenzitet se može prilagoditi svakoj osobi te tako omogućavamo ugodniji tretman i veće zadovoljstvo rezultatima.
Ja sam oduševljena radom ordinacije i pristupom pacijentima. Izvrstan stručnjak. Uvijek korektan i vrlo uporan. Ma sve pohvale!
Group 6

Postupci izbjeljivanja zubi

ill
1.

Izbjeljivanje zubi u našoj ordinaciji 

Postupak se provodi u ordinaciji pod stručnim nadzorom stomatologa. Ova metoda je brža jer se izbjeljivanje postiže u jednoj posjeti.

2.

Kućno izbjeljivanje zubi 

Postupak provodi sam pacijent, kod kuće, nakon izrade individualne prozirne udlage koja služi za aplikaciju gela. Ova metoda zahtijeva duži vremenski period zbog manje konc. djelatne tvari , koja je primjerena i bezopasna za korištenje kod kuće.

Najčešća pitanja o izbjeljivanju zubi

ill
Poliklinika Gasparac Dr. Ivo Gasparac usluge Izbjeljivanje zubi pitanja
Ne, izbjeljivanje zubi gotovo nigdje u svijetu ne spada pod usluge koje pokriva polica zdravstvenog osiguranja.
Izbjeljivanje zubi nije trajno i učinak ne traje jednako kod svih. Sve ovisi o tome kakve su vaše prehrambene i higijenske navike. Npr. kod ljudi koji konzumiraju pića i hranu koji uzrokuju mrlje na zubima učinak će trajati puno kraće nego kod onih koji izbjegavaju takvu hranu i pića.
Ne, izbjeljivanje s preparatima s 10% karbamid peroksidom ne oštećuje zubne nadomjestke. Zapravo, preparat ne djeluje na umjetnim dijelovima u Vašoj usnoj šupljini, stoga je jedino bitno voditi računa da prilikom izbjeljivanja Vaši prirodni zubi ne postanu vidno svjetliji u odnosu na zubne nadomjestke.
Znanstvene studije pokazale su da većina sredstava za izbjeljivanje koristi 10% karbamid peroksid koji ne utječe na tvrdoću ili mineralni sastav zubne cakline. Stoga, ukoliko koristite provjerene preparate ili se prepustite u ruke stručnjacima, ne trebate brinuti.

Cijena izbjeljivanja zubi

Cijena izbjeljivanja zubi ovisi o metodi koja se koristi.

Cijena od 160

Mogućnost plaćanja na rate.

ill
Doktor Gašparac je jako dobar kao čovjek i kao stručnjak. U najmanju ruku može se reći da ima iznimno korektan odnos prema pacijentu u svakom pogledu. S toga koristim i ovu priliku da mu se i na ovaj način zahvalim te ga toplo preporučim svima onima koji još uvijek lutaju u potrazi za kvalitetnim stomatologom.
Group 6