Stomatološka poliklinika Gašparac, Zageb

Ortodoncija – aligneri i ortodontski aparatići

Ortodoncija omogućuje da postignete prekrasan i zdrav osmijeh kroz korištenje različitih ortodontskih tretmana, alignera i ortodontskih aparatića koji ispravljaju zube i poboljšavaju vaš zagriz.

ill
Izvrstan liječnik, ujedno spreman poslušati te pojasniti sve što vam je nejasno. Iskrena ljubaznost i zanimanje za problem na najvišoj razini. Svakako preporučujemo!
Group 6

Ortodoncija u Poliklinici Gašparac

Martina Bucić Dobrinić, ortodoncija - Poliklinika Gašparac Zagreb

Naša ortodontica Martina Bucić Dobrinić će s Vama raditi na izradi individualnog plana liječenja kako bi se postigao najbolji mogući rezultat. Nudimo nekoliko vrsta ortodontskih tretmana, uključujući standardne bravice, “nevidljive” bravice i SimplySmile alignere.

Nakon tretmana, Vaši zubi će biti lijepi, ravni i uravnoteženi, čime će Vam osmijeh postati još ljepši i privlačniji.

Poliklinika Gasparac Dr. Ivo Gasparac usluge Simply smile aligneri

Simply smile aligneri

Aligneri su nevidljive, tanke i udobne udlage za zube koje se koriste za ispravljanje zubi. Izrađuju individualno pomoću 3D printera te postoje brojne prednosti korištenja alignera:

Nevidljivost

Aligneri su gotovo neprimjetni, što znači da se možete smijati, razgovarati i uživati u svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih problema i puni samopouzdanja.

Udobnost

Aligneri su izrađeni od glatke plastike koja ne iritira desni ili obraze, što znači da su znatno udobniji od klasičnih bravica.

Jednostavnost

Aligneri se mogu jednostavno skinuti i vratiti na zube, što znači da ih možete skinuti prilikom jela i održavanja oralne higijene.

Brzi rezultati

Zbog njihove preciznosti, aligneri mogu brzo ispraviti zube, što znači da možete postići željeni rezultat u kraćem vremenskom razdoblju.

dentistry-tooth-jaws

Vizualizacija

Planiranje terapije radi se kompjuterski, svaka je faza pomicanja zuba prikazana u animaciji te je samim time moguće vidjeti animirani tijek cijele terapije i finalni rezultat i prije nego se uopće krene u sam postupak.

Za one koji žele ispraviti zube na diskretan i ugodan način, aligneri su idealno rješenje.

Dr. Gašparac je brz, stručan, topao kao osoba, pun razumijevanja za pacijente, odličan dijagnostičar. Doktor s velikim znanjem, pun razumijevanja i profesionalnim ljuskim odnosom uz jako dragu i ljubaznu medicinsku sestru.
Group 6
Poliklinika Gasparac Dr. Ivo Gasparac usluge Fiksni ortodontski aparatic bravice2

Fiksni ortodontski aparatić - bravice

Klasični fiksni ortodontski aparatići su učinkoviti u ispravljanju zubi i poboljšanju zagriza. Njihove prednosti uključuju sljedeće:

Preciznost

Bravice su postavljene na zube i povezane žicama, što omogućuje vrlo precizno kretanje zuba u željenom smjeru.

Učinkovitost

Fiksni ortodontski aparatići su vrlo učinkoviti u ispravljanju zubi različitih problema, uključujući prekomjerno razmaknute zube, zubi koji su skupljeni, zubi koji su okrenuti, kao i druge probleme.

Kontrola

Ortodont može kontrolirati silu koja se primjenjuje na zube pomoću bravica i žica, što omogućuje precizno pomicanje zuba u željenom smjeru.

dentistry-tooth-check

Dugotrajnost

Fiksni ortodontski aparatići su vrlo trajni i mogu se nositi tijekom cijelog tretmana bez potrebe za uklanjanjem.

dentistry-tooth-exchange

Primjenjivost

Klasični fiksni ortodontski aparatići se mogu primijeniti na sve probleme zuba, od manjih do ozbiljnijih. Uz pravilno održavanje i redovne kontrole kod ortodonta, klasični fiksni ortodontski aparati mogu vam pomoći u postizanju prekrasnog i uravnoteženog osmijeha.

Hvala vam!!! Jako sam zadovoljna svim obavljenim zahvatima u ovoj ordinaciji, doktor je bio ljubazan i svaki tretman mi je detaljno pojasnio.

Group 6